Toneelvereniging M.O.P.

Toneelvereniging MOP, Manderveen Op Planken

De toneelvereniging is opgericht op 20 november 1976. Na jaren als vereniging geregistreerd te hebben gestaan is in 2007 de Stichting Manderveen Op Planken vastgelegd. Doel van de stichting is: het bieden van vermaak aan de bevolking in het algemeen en die van Manderveen in het bijzonder. Dit doel tracht MOP te bereiken door een jaarlijkse uitvoering van het blijspel.

40 jaar Manderveen Op Planken.

Toneelvereniging MOP bestaat dit jaar 40 jaar.
Op dinsdag 20 november 1979 was de eerste bijeenkomst van de leden van de toneelvereniging Manderveen.
De groep bestond bij de oprichting uit 9 personen, te weten Gerda Droste, Gerrie Toenhake, Alwie Kroeze, Finanda Hindriks, Rudy Wesselink, Martin Booyink en van de familie Kempers uit Mander Bennie, Clemens en Anja.
Diezelfde avond nog is Thea Boswerger gevraagd om lid te worden omdat men voor het eerste stuk een meisje te kort kwam.
Verder werden er twee “ouderen “,die zich eventueel beschikbaar wilden stellen voor de vereniging gevraagd, meneer Kosters en mevrouw Vosmer.
Een en ander valt te lezen in het dagboek wat door MOP werd bijgehouden.

We willen dit niet zomaar voorbij laten gaan en zijn dus in voorbereiding op een speciale avondvullende voorstelling waarin toneel uiteraard de hoofdmoot zal zijn.

Zodra er meer informatie is over de invulling van deze avonden, dan zullen wij jullie hierover natuurlijk op de hoogte houden.
De uitvoeringsdata zijn op 21 en 22 november 2019.

Lijkt het je ook leuk om bij MOP te spelen of te helpen op welke wijze dan ook, dan kan je hierover contact opnemen met een van de bestuursleden (Johan Hendriks, Yvonne Boers of Esther Reinerink). Je bent van harte welkom!

We zien u graag bij een van onze uitvoeringen in 2019!

 

De vereniging bestaat uit de volgende leden:
Dinie Hemmink, Ilse de Witte, Silvia Rikmanspoel, Sandra Hannink, Henk Broekman, Kurt Oosterik, Erik Toenhake en Gerwin Kempers.

De regie is in handen van Annie Slomp.

De uitvoeringen vinden plaats in Café – Restaurant Peddemors te Manderveen.

Mensen die ook graag lid willen worden van Manderveen Op Planken zijn van harte welkom. Dit kan als spelend lid, maar ook ondersteunend. Denk hierbij aan souffleur, geluids- en lichtman/vrouw. In de periode van ca. augustus tot en met november wordt wekelijks geoefend op donderdagavond in café-restaurant Peddemors. Heb je interesse komt gerust langs op een oefenavond of neem contact op met een van het bestuur of de leden.

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]