Voetbal

V.V. Manderveen

v.v. Manderveen is een Nederlandse amateurvoetbalclub uit Manderveen en is opgericht op 1 juli in het jaar 1947. We hebben 4 senioren elftallen die uitkomen in de competitie regio oost. Het eerste heren elftal van de club speelt de competitie in de vijfde klasse A. Het eerste dames elftal speelt de competitie in de vijfde klasse. Het tweede heren elftal voetbalt in de zesde klasse reserve. Het derde elftal speelt de wedstrijden in de veteranen klasse.

De wedstrijden worden gespeeld in het volgende tenue: Rood shirt, witte broek en rode kousen. De club speelt de thuiswedstrijden, op zondag, op het sportpark De Samenwerking aan de Manderveenseweg in Manderveen.

V.M.C. Onze jeugdleden zijn in een samenwerkende organisatie ondergebracht, vanaf het seizoen 1994-1995 komen alle jeugdteams onder de naam V.M.C. (Vasse Manderveen Combinatie) uit in competities van de KNVB. En we hebben daar de volgende teams:

VMC JO19-1, VMC JO17-1, VMC JO17-2, VMC JO15-1
VMC JO15-2, VMC JO13-1, VMC JO12-1, VMC JO11-1
VMC JO11-2, VMC JO09-1, VMC JO9-2, VMC JO8-1, VMC JO8-2

Aan het einde van elk seizoen is de jaarlijkse seizoen afsluiting, dit is een samenkomst van alle senioren  en jeugd MC JO19. Ook worden hiervoor de steunende leden en sponsoren uitgenodigd. Tijdens deze dag worden de jubilarissen en de “zilveren zweetdruppel” bekent gemaakt. En evt verdere bijzonderheden gemeld.

De eerste vrijdag van het jaar word de dropping georganiseerd, dit is na een sportieve avondwandeling, ook een gezellig samenzijn onder het genot van een hapje en drankje.

Na een aantal wedstrijden te hebben gespeeld in elk seizoen volgt de jaarvergadering, hierbij komen de standaard verhaaltjes aan bod, maar ook de nieuwe ontwikkelingen binnen de vereniging.

Een nieuw activiteit is de bingo, in het seizoen 2017/2018 is dit opgestart. En zal jaarlijks plaats vinden in het voorjaar.

De vereniging heeft een club van 100, deze groep steunt de vereniging en krijgt hier 1x per 2 jaar een voetbal gerelateerd activiteit voor terug.

Onze club site is www.vvmanderveen.nl